Ons verhaal

“One thing I ask from the Lord,
this only do I seek: that I may dwell in the house of the Lord all the days of my life, to gaze on the beauty of the Lord and to seek him in his temple.5 For in the day of trouble he will keep me safe in his dwelling; He will hide me in the shelter of his sacred tent and set me high upon a rock.”
Psalm 27:4-
5

 

Safe Haven - Den Helder, komt samen om Jezus te ontmoeten. Wij verlangen er naar om Hem te aanbidden, voorbede te doen en Zijn Koninkrijk te zien door breken in Den Helder en omstreken.

Wanneer Hij in ons midden is, raken hemel en aarde elkaar; een veilige plaats waar wij alles kunnen ontvangen wat wij maar nodig hebben, zodat Zijn wil kan geschieden zoals in de hemel ook hier op aarde.

Wij geloven dat wanneer Jezus zich onder ons bevindt, herstel plaats vindt in onze eigen levens, huwelijken, gezinnen, dorpen en steden. Zodat Zijn koninkrijk baan breekt, en de maatschappij nooit meer dezelfde zal zijn…

Eén van de speerpunten is het discipelen van de jongere generatie "de kinderen", zodat zij leren wat het inhoudt om een toegewijd leven te leiden met Jezus. Juist hierin is een familiecultuur belangrijk. Wij geloven dat alle generaties nodig zijn, om te leren van elkaar. Het is ons verlangen om een cultuur van familie zijn te ontwikkelen waar een ieder zich veilig en geaccepteerd voelt.

Wanneer?

Zondag : 10.00 uur MFC ‘t Dorpshuis

Woensdag: 19.00 uur : Aanbidding & Gebed in de Upperroom ( locatie  PB)

Donderdag: 8.30 uur: Gebed voor vrouwen, en 9.30 onderwijs ( locatie PB)

Vrijdagochtend: 6.00 uur Gebed ‘Early birds' ( locatie PB)

Je bent altijd welkom te komen kijken, of een afspraak met ons te maken.